Specialister i påhængskøretøjer

Vi står som førende specialister inden for design, godkendelse og fabrikation af trailere, sættevogne og påhængsvogne. Vi har opnået anerkendelse fra Færdselsstyrelsen med tildeling af vores egen fabrikantkode, kendt som World Manufacturer Identifier (WMI). Dette betyder, at vi kan producere påhængsvogne O1, O2, O3 og O4 med vores eget fabrikat, EE-Trailer.

Skræddersyede løsninger til dine behov

Vi forstår vigtigheden af at skabe skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine krav og forventninger. Vi arbejder tæt sammen med kunder for at sikre, at hvert påhængskøretøj opfylder de højeste standarder for sikkerhed, holdbarhed og ydeevne.

Ekspertise i dimensionering og bremseberegner

Med års erfaring og avancerede teknologier som WABCO og KNORR bremseberegningssystemer, kan Ebbe Engineering håndtere alle aspekter af design og godkendelse af trailere, sættevogne og påhængsvogne. Vores ekspertise omfatter nøjagtig dimensionering af køretøjerne samt udfærdigelse af G-erklæringer til brug for synsprocessen.

Kvalitet og pålidelighed

Vores dedikation til at levere førsteklasses løsninger er et resultat som ingeniørfirma siden 2005. Kontakt os allerede i dag for at drøfte dine behov inden for påhængskøretøjer.

Ebbe Engineering er din betroede partner for skræddersyede og innovative transportløsninger.